Vil du gerne nå dine mål?

Udnyt hjernens fulde potentiale og få fokus på din mentale sundhed

Mentaltræning er ikke kun for atleter. Mentaltræning er også for dig, som har et ønske om at få det bedre i din hverdag. Via mentaltræning kan du lære at udnytte hjernens potentiale og samtidig opnå en større bevidsthed om, hvordan du bryder gamle tankemønstre.

Desværre er vi sådan indrettet, at vi fylder os selv med begrænsende overbevisninger, som ikke er hensigtsmæssige i forhold til, hvad vi gerne vil opnå.  Disse overbevisninger bliver til vores indre dialog, hvor vi fortæller os selv, hvor gode eller dårlige, vi mener, vi er til en given ting - f.eks. at gå til eksamen, holde en tale, dyrke motion osv. For hver gang vi overbeviser os selv om, at vi ikke er gode til noget, bliver dette neuronspor i hjernen og denne overbevisning stærkere og stærkere og dermed sværere at bryde ud af. Det er der heldigvis mulighed for at gøre noget ved.

Da 80-90% af vores tanker kommer fra vores underbevidsthed er dette et meget interessant område at kunne påvirke. Det gør jeg ved at føre dig ind i en hviletilstand, hvor jeg kan påvirke din underbevidsthed igennem suggestionerne/sætninger og dermed danne nye neuronspor i hjernen, som vil hjælpe dig i det, du gerne vil opnå. Det foregår helt praktisk ved, at du lytter til en personlig lydfil i ca. 15 minutter 3-4 gange om ugen. Lydfilen indeholder suggestioner, som træner dig til både sundere og støttende tanker.

Dokumenteret effekt

Nedenstående punkter er et udpluk af, hvad der er dokumenteret, og som du kan opnå med regelmæssig Mentaltræning blot et kvarter om dagen igennem en 3-4 måneders periode:

 • Mere ro
 • Højere grad af tilfredshed og glæde
 • Øget bevidsthed
 • Mere nærvær
 • Mindre stress
 • Depressionslindring
 • Angstlindring – f.eks. eksamensangst
 • Nedsat kropsspænding.
 • Løsning af konkrete problemstillinger
 • Svar på spørgsmål, der bekymrer
 • Ubevidst arbejde mod ønskede mål

       

Da vores underbevidsthed er en enorm ressource, vi normalt slet ikke har aktiveret i hverdagen, vil du hurtigt opdage, at du begynder at opleve positive forandringer, som fysisk og mental balance samt øget bevidsthed om de tanker, der styrer dig.

Mentaltræning er for alle

Du behøver ikke være professionel sportsudøver for at få glæde af mentaltræning. Det kan være et ønske om at få det bedre i din hverdag, en forandring eller at nå et mål, som er vigtigt for dig – i din sport, privat eller arbejdsmæssigt.

https://mariannelinde.dk/sites/default/files/styles/top_image/public/8243.jpg?itok=OwxRKC5-

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

3 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.