MENTALTRÆNING ER FOR ALLE

Mentaltræning er ligeså meget personlige udvikling og handler i bund og grund om tanker og følelser.

Jeg har valgt at linke til denne udsendelse, fordi der blandt andet er fokus på mentaltræning og fordi jeg synes mental sundhed bør have et større fokus.
Udsendelsen handler meget om golf, men tjek den ud og bliv inspireret af nogle dygtige sportsudøvere.

Arne Nielsson nævner nogle interessante vinkler og gode idéer til, hvordan du kan forbedre dig mentalt. 
Mentaltræning er i denne udsendelse taget med, som en vigtig del af Uffe Holm's forberedelse til at skulle spille med Thomas Bjørn og hjælpe Uffe med at ændre et negativt tankemønster, der var blevet til en udfordring i spillet.

I udsendelsen er der fokus på det mentale i golf, men mentaltræning er ligeså meget personlige udvikling og handler i bund og grund om tanker og følelser - og hvordan vi kan træne os selv i, at ændre/flytte vores fokus fra det vi frygter kan ske, til det vi ønsker at opnå i forskellige situationer og ikke mindst, hvordan vi opnår større glæde.

Er du golfspiller, vil du sikkert synes det er sjovt at se denne udsendelse - er du ikke golfspiller, vil du sikkert kunne overføre Arne Nilsson’s teknikker til dig selv i din hverdag.

Får du lyst til at høre mere om mentaltræning, så kontakt mig for en uforpligtende samtale ved at udfylde skemaet herunder.

https://www.dr.dk/drtv/se/saa-er-der-golf_310482

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

13 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.