Lad dine tanker hjælpe dig mod målet!

Hvad opnår du med Mentaltræning?

Via Mentaltræning kan du lære at udnytte hjernens potentiale og samtidig opnå en større bevidsthed om, hvordan du bryder gamle tankemønstre og præsterer dit bedste. Gennem Mentaltræning vil du opleve en fysisk og mental balance og øge bevidstheden om de tanker, der styrer dine handlinger. Du lærer dermed at have fokus på det, du skal gøre for at nå dine mål og udvikle dig i den retning, du ønsker.

 

Hvad opnår du igennem et forløb?

  • Du får defineret dine mål og lærer at holde fokus på processen mod dine mål
  • Du opnår større selvforståelse og øget bevidsthed
  • Du får styrke til at overvinde store udfordringer
  • Du får et positivt mindset og øget motivation

 

Oftest ligger din største forhindring i de tanker, du gør om dig selv og din situation. Først når du får overblik over de tanker, der modarbejder dig, kan du komme ind på det rigtige spor mod succes.

Lær, hvordan du øger dit personlige lederskab og skaber permanente forbedringer igennem øget fokus og større selvforståelse. Klik på et af nedenstående billeder og læs mere om de enkelte områder.

Du lærer, hvordan du bryder gamle tankemønstre, opnår større balance og præsterer dit bedste – både privat og professionelt. 

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret træningsform med stor dokumenteret effekt – både forebyggende og helbredende. Mentaltræning er mest udbredt i sportens verden, hvor atleter har brug for at være mentalt stærke for at vinde. Succesfulde atleter bruger mentaltræning, som en del af deres forberedelse – men, mentaltræning er ikke kun for atleter. Mentaltræning er for alle, der ønsker at udnytte hjernens potentiale og opnå større bevidsthed. 

http://mariannelinde.dk/sites/default/files/styles/top_image/public/8005recr.jpg?itok=Daxd19bx

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.