Mentaltræning hjælper mig til personlig udvikling!

Jeg er oprindeligt uddannet inden for marketing og har arbejdet med strategi, branding og markedsføring i mere end 25 år - heraf de sidste 14 år som selvstændig. Derudover har jeg været sportsudøver og konkurrencemenneske hele mit liv - både som rytter og golfspiller. Interessen for coaching og mentaltræning fik jeg efter selv at have arbejdet med en Mentaltræner gennem 2 år. Igennem det forløb oplevede jeg, hvilken forskel mentaltræning gjorde både i min sport, men også privat og i mit arbejdsliv. Tanken og drømmen om at kunne hjælpe andre igennem en lignende proces og blive i stand til at gøre en forskel på det personlige plan, blev mit startskud til en uddannelse og karriere som performance coach og mentaltræner.

Uddannelse

Jeg er uddannet ICI Coach, Businesscoach og Mindcoach med en overbygning som EMP Mentaltræner hos EmpowerMind. Sideløbende med uddannelsen som coach og Mentaltræner har jeg en masterclass i psykologi.

ICI er en international organisation og en af verdens mest anerkendte certificeringer inde for coaching. Det betød meget for mig, at min coachuddannelse var hos en seriøs udbyder, der kunne tilbyde en international certificering og som sætter store krav til kvaliteten. Som ICI coach forpligter jeg mig til ICIs etiske retningslinjer og standarder. Det er din garanti for, at jeg efterlever dine interesser – herunder tavshedspligt, fortrolighed og sikkerhed omkring dine personlige oplysninger.

Jeg har valgt at supplere ovenstående uddannelser med en MMT uddannelse - Master of Mentaltraining fra Rasmus Bagger, hvor jeg er blevet certificeret Mentaltræner & Performance coach. 

ÅRETS MENTALTRÆNER 2022
Marianne Linde er kåret som Årets Mentaltræner af brancheforeningen BDMT

 

 

http://mariannelinde.dk/sites/default/files/styles/top_image/public/banner_0.jpg?itok=h7B2gflR

         

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

9 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.