Hvilket tankemønstre bliver du styret af?

Hvis du træner din bevidsthed og øver dig i, at flytte dit fokus til områder du har indflydelse på og dermed også vil kunne ændre - vil du opnå mere ro og større glæde i din hverdag.
”Jeg har haft udfordringer med mit humør og bekymringstanker om opgaver, jeg var nervøs for ikke at løse godt nok på mit arbejde. 
Det gav mig stresssymptomer fordi jeg havde svært ved at slippe de negative tanker når jeg kom hjem. 
Jeg oplevede i en periode, at jeg spekulerede hver aften inden jeg skulle sove og kunne vågne om natten og ikke falde i søvn igen. 
Det gjorde at jeg var træt og uoplagt på mit arbejde, hvor min lunte blev kortere og det gik desværre udover mine kollegaer indimellem. 
Det blev jeg naturligvis både ked af og frustreret over”.

Ovenstående udsagn er hverdag for mange – bekymringer og frustrationer fylder for meget på en forkert måde og alt for mange fylder sig med negative og begrænsende tanker dagligt. 

Mange virksomheder har et øget fokus på medarbejdernes trivsel, fordi man ved det giver større effektivisering, men ofte ved man ikke, hvad der udløser stress hos den enkelte medarbejder. 

Større fokus på hvad du selv har indflydelse på, og dermed kan gøre noget ved eller ændre - giver typisk mere ro. 
Mange bruger relativt meget tid og energi på områder de ikke kan ændre på – det kan give både frustrationer og bekymringer som kan være en årsag til stress. 

Igennem brug af få mentale værktøjer og teknikker, vil du kunne hjælpe dig selv til at øge din bevidsthed og arbejde med dit fokus. Du vil opnå en indre ro, bedre søvn og dermed også et større overskud – både på jobbet og privat.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan mentaltræning kan gøre en forskel på din arbejdsplads - for dig og dine kollegaer, så kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe jer. 

 

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

1 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.