Hvad er vigtigt, når du er med helt fremme og spiller med om sejren?

” Jeg fokuserede på mig selv og forblev tålmodig ” – Sebastian Wiis - Golfspiller efter sejren på Ecco-touren.

Noget af det Sebastian og jeg har talt om tidligere og som han var supergod til at bruge i sidste uge, da han vandt sin første sejr på Ecco-touren var - at fokusere indad. 
I det her tilfælde – fokus på det han selv kan styre, være tålmodig og holde sig til sin gameplan. 

Når vi har fokus på os selv og det vi har indflydelse på, giver vi os selv bedre vilkår til at håndtere en eventuel presset situation eller som her, en finalerunde hvor den nærmeste konkurrent spiller fuldstændig fantastisk og efterfølgende skal ud i et omspil om sejren.

Havde Sebastian ladet sig påvirke af konkurrentens spil, ville han højest sandsynligt have oplevet et endnu større pres og eventuel en usikkerhed omkring sig selv. I stedet fokuserede han på sig selv - blandt andet ved at bekræfte sine styrker og have fokus på, at han havde slået slaget mange gange tidligere og vidste han kunne gøre det igen. 
En god og konstruktiv tanke når du skal igang med et omspil.

Det er vigtigt, at vi træner vores bevidsthed og det at være til stede i nuet. Lader vi vores tanker køre på autoreply vil de højest sandsynligt lede dig hen på, hvad du frygter der sker i situationen i stedet for at blive i nuet - ”spille dig selv stærkere” og stå med en god følelse, så du kan levere det resultat, du gerne vil. Og det gjorde Sebastian - super flot spil og mentalt arbejde. 
Jeg er selvfølgelig både stolt og glad på hans vegne.
Og så er det selvfølgelig altid vigtigt at reflektere og evaluere efter gode præstationer og fokusere på, hvad gjorde jeg godt og hvad virkede for mig – altid god viden at tage med videre, så det har Sebastian naturligvis også gjort.

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

3 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.