Fokus på mental sundhed med kronprinsessen

DR har valgt at sætte fokus på den mentale sundhed i denne udsendelse.

Jeg er selvfølgelig stor fortaler for, at der skal mere fokus på, hvordan vi ved at træne mentalt kan styrke os selv som mennesker generelt og hvad det vil give af positiv indvirken.

I udsendelsen bliver naturen brugt som et rigtigt godt eksempel på, hvordan vi kan styrke vores mentale helbred – personligt elsker jeg at være ude og gerne så meget som muligt.
Jeg er også sikker på at mine lange gåture med min hund har hjulpet mig på tidspunkter, hvor livet har vist sig fra sin svære side. 
Naturen giver os ro og hjælper os til at flytte vores fokus over på noget rart. 

Vi kan også træne vores bevidsthed og dermed undgå at blive fanget i et negativt tankemønster, som hurtig kan blive forstærket. 

Husk ”FOKUSLOVEN” – ”Det vi fokuser på vokser”. 

Som kronprinsessen også nævner i udsendelsen, så skal vi ikke være så bange for at fejle, turde række en hånd op i klassen eller stille et spørgsmål hvor andre lytter med – alt for mange oplever udfordringer i disse situationer og holder sig selv tilbage. 

Som coach og mentaltræner ved jeg hvordan vi kan arbejde med vores tanker, så vi i stedet kan skabe en støttende og mere positiv dialog med os selv og dermed bruge vores tanker konstruktivt i stedet for nedbrydende.

Min egen erfaring er at forebyggelse er vigtig – også på det mentale område. 

Derfor fokuserer jeg også meget på at bruge mine egne værktøjer, når jeg ved, at jeg møder svære tider eller tidspunkter hvor jeg enten bevidst udfordrer mig selv eller måske oplever udfordringer udefra.

Så ja tak, mere fokus på det arbejde vi kan gøre for at skabe mentale stærke og sunde mennesker.

https://www.dr.dk/drtv/program/naturen-og-vores-sind-_-kronprinsessen-ved-vesterhavet_422395

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

7 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.