FOKUS

Jeg arbejder bl.a med mange golfspillere og i de samtaler taler vi meget om fokus - hvor meget fokus de vælger andre eller noget skal “tage” fra dem. For det er netop et valg vi tager - vores fokus.

Er du golfspiller eller forældre til et barn der spiller golf, har du sikkert hørt forklaringer om banen, dårlige pindplaceringer, vejret, medspillere, dommerkendelse osv. 
Alt sammen noget vi ikke kan kontrollere og som vi tillader “tager” vores fokus. 

Her er det i stedet afgørende, hvor god du er til at stoppe op og flytte dit fokus tilbage på det, du har indflydelse på. Din forberedelse af slaget, fokus på det du ved, du er god til, hvad vil du gerne med slaget, hvor skal bolden lande osv - et bevidst fokus på det, du gerne vil opnå og det du har indflydelse på.

I weekenden har jeg været i Lyngbygaard og Nyborg for at se nogen af de golfspillere jeg arbejder med - det er vigtigt for mig at se, hvordan de reagerer og agerer på banen. 
Der er altid noget vi kan arbejde- og udvikle på, så helt sikkert interessant for mig at følge med fra sidelinjen.
Og selvfølgelig et stort tillykke til @Anna Hjerrild Behnsen med sejren i Nyborg - super flot spillet.

Er du nysgerrig på, hvordan performance coaching og mentaltræning kan hjælpe dig eller dit barn - så kontakt mig for en uforpligtende snak.

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.