Dit mindset påvirker din trivsel og dine præstationer

Hvordan vi opfatter vores virkelighed, er forskellig fra person til person. Hvordan vi selv påvirker vores syn på verden og dermed de opgaver vi står overfor, kan gøre en enorm forskel for både os selv og de mennesker vi har omkring os.

Vi har altid et valg i forhold til hvad vi fokuser på. 

  • Er din energi på områder du ikke har indflydelse på?
  • Hænger du fast i et negativt tankemønster hvor du har fokus på problemer?
  • Oplever du ofte at tingene er imod dig?

Oplever du noget af ovenstående vil det være oplagt at træne dine tanker – for det kan vi heldigvis.

Igennem din adfærd har du et valg i forhold til hvad du vælger at fokusere på. Tillader du at følelserne tager over og oplever ubehag, vil det være oplagt at udfordre dit fokus. 

- Hvor har du tankerne? 

Er de på det du frygter, kan gå galt eller vælger du et bevidst fokus på det du gerne vil opnå og dermed bringer dine følelser i et mere præstationsfremmende og positivt spor.

 

Vores tanker og følelser hænger sammen – og dine tanker og følelser påvirker dine handlinger som også påvirker din krop. For som du sikkert ved, hænger det hele sammen og påvirkes på kryds og tværs.

 

Igennem træning af vores bevidsthed og fokus kan vi lære at være mere i nuet og træne os selv i den retning vi ønsker at udvikle os samt opleve større velvære og trivsel.

 

Personligt har jeg trænet mit fokus på flere områder – i en sygdomsperiode med et kræftforløb, familierelateret og sorgen ved at miste, arbejdsmæssigt og i min sport. Derfor ved jeg hvilken forskel mine tanker kan gøre og hvordan de kan gøre mig stærkere også i svære perioder. 

Så husk dig selv på at dine tanker kan trænes og du har et valg i forhold til hvad du vælger fokusere på.

 

Kontakt mig gerne til en gratis og uforpligtende snak - jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

13 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.