DANMARKS MENTALE SUNDHEDSDAG

Danmarks Mentale Sundhedsdag giver alle danske arbejdspladser mulighed for at søge om 10.000 kr. til et event om mental sundhed.

Velliv Foreningen støtter mental sundhed.

I uge 41 taler danskerne om mental sundhed på jobbet.
Velliv Foreningen støtter arbejdspladser der vil fremme mental sundhed i arbejdslivet med en aktivitet i denne uge.

Den næste ansøgningsrunde starter i april 2023 og ansøgningsfristen er 1. juni 2023 kl. 23.59.

Danmarks Mentale Sundhedsdag giver alle danske arbejdspladser mulighed for at søge om 10.000 kr. til et event om mental sundhed. Eventet skal foregå i regi af arbejdspladsen og handle om at skabe samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet. Et event må både være sjovt eller alvorligt – eller begge dele.

Det er Velliv Foreningen, der står bag Danmarks Mentale Sundhedsdag, der er blevet afholdt siden 2019, og giver virksomheder og organisationer, en mulighed for at åbne for samtaler om mental sundhed i arbejdslivet. Det handler om at fjerne tabuet ved dårlig mental sundhed i arbejdslivet, og samtale er det første skridt i den retning.

Danmarks Mentale Sundhedsdag er et af mange tiltag fra Velliv Foreningen, der skal fremme mental sundhed i arbejdslivet.

Jeg er en af udbyderne på Velliv's side og kommer gerne til jer og holder mit foredrag "Tanker med vilje".
Jeg hjælper gerne med ansøgningen til Velliv.

https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

5 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.