Bruger dine medarbejdere energi der, hvor de kan skabe forandring?

Jo større afklaring om, hvor dine medarbejdere har indflydelse og kontrol - jo større trivsel vil der også være i din virksomhed. Og trivsel er lig med mental sunde medarbejdere.

Desværre oplever mange at de kæmper nogle kampe som de aldrig kommer i mål med. 
Det kan naturligvis skyldes flere ting, men måske er der ikke 100% klarhed over, hvor vigtigt det er at fokusere på de områder hvor de kan være med til at gøre en forskel.

Alt for mange har fokus på vilkår vi typisk ikke ændre på. 
Hvis fokus er på vilkår - sammenholdt med en oplevelse af at kæmpe umulige kampe, vil det kunne skabe frustration, vrede og utilpasse medarbejdere. 

Derfor er det vigtigt at vi er skarpe på de områder, der ligger indenfor vores kontrol eller indflydelse.

Hvis fokus er her, giver det øget trivsel fordi dine medarbejdere fokuserer på områder, der skaber udvikling og de flytter noget, uden at skulle kæmpe en daglig kamp. 
For at kunne have fokus her, kræver det naturligvis at medarbejderen er bevidst om - og afklaret med - hvilke områder der ligger under deres kontrol og indflydelse.

Øget trivsel skaber mental sunde medarbejdere og dermed er det nemmere at fastholde og tiltrække medarbejdere.  
Den mere målbare del er naturligvis at kunne nedbringe sygefravær og opnå en højere performance.

Hvis din virksomhed ønsker at bruge de samme øvelser og teknikker, samt øge jeres trivsel og performance - så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak.

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

3 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.