ÅRETS MENTALTRÆNER

Jeg er blevet valgt til Årets Mentaltræner af vores bestyrelse i BDMT, som er vores brancheforening for Mentaltrænere. En anerkendelse jeg er meget glad for og stolt over at modtage.

Indenfor BDMT arbejder vi blandt andet for at udbrede viden om, hvordan Mentaltræning kan hjælpe flest mulige.

Vi anvender en meget præcis definition af Mentaltræning, der dækker over et velafprøvet og evidensbaseret træningskoncept, der har været anvendt indenfor elitesport i mange år.

Mentaltræning kan hjælpe dig, hvis du ønsker øget trivsel, bedre performance i din sport, i skolen eller på jobbet. 

Jeg er naturligvis beæret over at få prisen – ikke mindst fordi jeg meget bevidst vælger at prioritere at udbrede kendskabet til Mentaltræning, hvilken forskel det kan gøre og hvordan det kan hjælpe den enkelte.

Personligt har Mentaltræning gjort en stor forskel for mig, både personligt – specielt under det kræftforløb jeg var igennem i 2019, hvor Mentaltræning var en ubeskrivelig stor hjælp for mig, men også i min hverdag - som selvstændig erhvervsdrivende og sportsudøver.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Mentaltræning kan hjælpe dig, så kontakt mig meget gerne.

Hvis du som virksomhed tænker det vil være interessant at høre mere om Mentaltræning, tilbyder jeg mit foredrag ”Tanker med Vilje”, som vil give jer viden om og værktøjer til øget mental sundhed i jeres virksomhed.

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende snak, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig. 

1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.