Vil du udvikle andre og dig selv?

Er du og dine medarbejdere mentalt gearet til et godt arbejdsliv?

Vi lever i en performance-orienteret verden, og på arbejdspladserne tales der meget om forandringsparate og robuste medarbejdere. Men det er ikke alle medarbejdere, der har lige let ved at leve op til de krav, der stilles og mange har brug for at arbejde med det mentale mind-set for at kunne følge med. Mens nogle medarbejdere elsker, når der sker nyt – frygter andre fremtiden og har svært ved at overskue forandringer.

Desværre er vi sådan indrettet, at vi fylder os selv med begrænsende overbevisninger, som ikke er hensigtsmæssige i forhold til, hvad vi gerne vil opnå.  Disse overbevisninger bliver til vores indre dialog, hvor vi fortæller os selv, hvor gode eller dårlige, vi mener, vi er til en given ting - f.eks. at afholde præsentation af oplæg, håndtere medarbejdersamtaler, forholde os til små eller store forandringer osv. For hver gang vi overbeviser os selv om, at vi ikke er gode til noget bliver dette neuronspor i hjernen og denne overbevisning stærkere og stærkere og dermed sværere at bryde ud af. Det er der heldigvis mulighed for at gøre noget ved.

Igennem Mentaltræning kan du styrke både dig selv og dine medarbejdere, så I kan møde de forandringer et arbejdsliv bringer.

Dokumenteret effekt

Nedenstående punkter er et udpluk af, hvad der er dokumenteret, og som du kan opnå med regelmæssig Mentaltræning blot et kvarter om dagen igennem en 3-4 måneders periode:

  • Mere ro
  • Højere grad af tilfredshed og glæde
  • Øget bevidsthed
  • Mere nærvær
  • Mindre stress
  • Løsning af konkrete problemstillinger
  • Svar på spørgsmål, der bekymrer
  • Ubevidst arbejde mod ønskede mål

 

Da vores underbevidsthed er en enorm ressource, vi normalt slet ikke har aktiveret i hverdagen, vil du hurtigt opdage, at du begynder at opleve positive forandringer, som fysisk og mental balance samt øget bevidsthed om de tanker, der styrer dig. Både som leder og medarbejder vil du opleve, at din rolle bliver defineret klart og du vil komme til at stå stærkere, mere afklaret og dermed mere robust.

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig, så du kan høre mere om, hvad Mentaltræning går ud på, og hvordan jeg skræddersyer et forløb med udgangspunkt i dine behov. 

https://mariannelinde.dk/sites/default/files/styles/top_image/public/2008_0.jpg?itok=N2OanOJX

Book en gratis samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du skal blot udfylde denne formular, så kontakter jeg dig med henblik på en uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, hvad jeg kan gøre for dig.